Øystein og Harald .jpeg31. august 2023 blir en merkedag i Modum kommunes historie. To særdeles viktige personer for utviklingen og driften av Modum i mange ti-år slutter nå for å gå over i pensjonistene rekker.

Øystein Lid Larsen (snart 70) har i en årrekke vært planleggeren og strategen som har sett de store linjene, og med sin enorme fagkunnskap og store innsats funnet løsninger på utfordringer av strukturell art.

Harald Silseth (62) har vært teknisk sjef (kommunalsjef teknisk og miljø de siste månedene) i Modum siden 1999, og kommuneingeniør i 10 år før det. Han har med et enormt engasjement og iver, et ukuelig humør, vennlighet og godvilje vært løsningsorientert og handlingsrettet i sitt virke.

Avgangen til de to populære arbeidskollegaene og lederne ble markert med gode ord, samt fine og du- verden-så-fortjente gaver og blomster i kulturhuset på deres siste arbeidsdag.

- Jeg er veldig takknemlig for årene jeg har hatt her, og gledet meg til hver eneste arbeidsdag, sa Silseth, som oppfordret til å fortsette med god kollegastøtte, lage fine menneskemøter og ha en respekt for de folkevalgtes rolle.

- Jobben i Modum kommune har vært givende og oppbyggende, sa Øystein Lid Larsen, som også fremhevet et godt arbeidsmiljø og gleden av stor variasjon i arbeidsoppgavene.
Tusen takk for innsatsen til dere begge, og lykke til med pensjonisttilværelsen!