Frisklivssentralen hjelper deg med å komme i gang med fysisk aktivitet. Tilbudet passer for voksne (over 16 år) som har vært gjennom sykdomsforløp, står i fare for å utvikle sykdom relatert til livsstil, eller om du bare trenger hjelp til å komme i gang. Du kan få individuell oppfølging og kurs. Du trenger ikke henvisning og tilbudet er gratis.

  • På Styrk8-kurset får du nyttige tips og smarte styrkeøvelser som du kan fortsette med på egenhånd. Du får veiledning og øvelsene kan tilpasses. Kurset foregår to ganger i uka over 8 uker.
  • På Tren12-kurset får du tips og øvelser som gir bedre kondisjon. Du lærer grunnleggende treningsprinsipper som du kan fortsette med på egenhånd. Kurset foregår to ganger i uka i 12 uker, og passer for alle som kan stå og gå i en time.

Vil du lese mer om helseeffekten av fysisk aktivitet? Les artikkelen fysisk aktivitet og trening (helsenorge.no).

Er du nysgjerrig på hvilke tilbud om fysisk aktivitet som finnes for voksne i Modum? Fritid123.no gir oversikt over alle fritidsaktiviteter. Velg sted og type aktivitet som passer deg.

Tren 12 - oppstart 4. september 2023

Mandager og torsdager fra kl. 9.00 - 10.30 fra og med 4. september til og med 23. november. Egentrening torsdager fra 12.oktober til 23. november.

Oppmøte: Frisklivssentralen på Furumo. Treningen foregår utendørs, med litt styrke inne.

Meld deg på: Påmeldingsskjema til Tren 12 kurs (Microsoft formsskjema)

Begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist: Vi har fortsatt ledige plasser.

Styrk 8 - oppstart 18. september 2023

Mandager og torsdager fra kl. 14.00 - 15.30 fra og med 18. september til og med 9. november. Egentrening torsdager fra 12.oktober til 9. november.

Oppmøte: Frisklivssentralen på Furumo. Treningen foregår på treningsrommet i Furumo svømmehall

Meld deg på: Påmeldingsskjema til Styrk 8 kurs (Microsoft formsskjema)

Begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist: 15. september