edialog.jpgByggesak er først ute i Modum kommune til å ta i bruk den digitale tjenesten eDialog. Med tjenesten eDialog kan privatpersoner og virksomheter svare på brev fra byggesak på en sikker og effektiv måte. 

Kjapt, trygt og billig
- På byggesak har vi mye kontakt med innbyggere og næringsliv, og får
derfor mange svar på både telefonen, e-post og via brev. Nå vil det bli enklere å gi byggesak et kjapt og sikkert svar via eDialog.
Med eDialog blir avsenderen identifisert, innholdet sendes på en sikker måte og de ansatte på byggesak vil få en bedre oversikt over dialogen,” forteller fagleder på byggesak, Reidar Jakobsen.
Byggesak er først ute med å ta i bruk
eDialog. På sikt vil flere kommunale tjenester ta i bruk eDialog.  

E-dialog.pngTrykk "svar på denne forsendelsen"
Om du får tilsendt et digitalt brev fra Modum kommune
som kan besvares via eDialog, vil du se to lenker. En lenke til selve brevet, og en lenke hvor det står “Svar på denne forsendelsen”. Om du trykker på “Svar på denne forsendelsen”, kan du skrive svaret ditt og eventuelt laste opp vedlegg.
Svaret blir sendt direkte inn i sak- og arkivsystemet til kommunen, som vil føre til raskere saksbehandlingstid.  Fordeler med bruk av eDialog 
Du kan sende post med konfidensielle opplysninger. 
Du kan laste opp vedlegg.  
Vi får en sikker identifikasjon av avsender.   
Vi får svaret ditt elektronisk, og det arkiveres i kommunens sak- og arkivsystem. 
​Vi sparer tid og penger på postgang, porto og registrering av svaret ditt. 

Når du svarer med eDialog, vil du få en kvittering i nettleseren din. Denne blir også sendt til e-postadressen din med referansenummer for sendingen.