Ambjørg Flaata (60) er anatt som ny kommunalsjef for støtte og utvikling i Modum kommune. Hun kommer da tilbake til kommunen hun var ansatt som personalsjef i halvannet år fra 2016 til 2017, og som hun var bosatt i en årrekke.
- Jeg gleder meg veldig. Modum er en spennende kommune. Jeg følte en sterk dragning tilbake da jeg så stillingsannonsen, sier Ambjørg Flaata, som nå er kommunalsjef for innovasjon og samskaping i Sør-Odal kommune.

Flaatha flyttet til Kongsvinger-traktene etter å ha funnet kjærligheten i det området, noe som senere også har ført til ekteskap. Nå blir hun ukespendler.
Men jeg har barn og barnebarn i Modum-området, så nå det blir en flott anledning til å være mer mer dem, sier Flaata, som opprinnelig kommer fra Ål.

Nå gleder hun seg til å ta fatt hos sin ny-gamle arbeidsgiver fra 4. mars, vel seks år siden hun sluttet.
- Det er så mange flinke og hyggelige folk i Modum kommune. Dessuten er Modum en kommune som vokser, og det er mange spennende ting på gang. Jeg er veldig glad for å ha fått denne stillingen, og ser fram til å starte opp, sier hun.

Hun tar da over for Anne-Bjørg Aspheim. Hun har fått stilling hos Brønnøysund-registrene, og slutter i løpet av desember måned.