- Jeg er ydmyk og begeistret. Tenk å få være med på dette fra starten, sa nytilsatt leder for hjemmebaserte tjenester i Modum, Vibeke Valum, da det storslagne bygget som skal huse hjemmetjenesten, hjelpemiddellageret og ny ambulansesentral åpnet i dag, fredag 3. september.


hjemmetjeneste Vibeke Valum.jpg1. august hadde hun sin første arbeidsdag i Modum kommune. Nå blir Vibeke Valum, opprinnelig fra Finnmark, nå bosatt i Krokstadelva, leder for hjemmetjenesten. Tjenesten som nå er delt i to - nord og sør- skal nå samlokaliseres der passerspissen settes omtrent midt i bygda; ved Nedmarken, rett ved nedkjøring fra riksvei 350.

Rundt 70 millioner kroner har det kostet, praktbygget som fikk de inviterte deltakerne i en koronavennlig åpning til å måpe av begeistring.
- Det har blitt et signalbygg som må gjøre oss stolte og glade! Et flott bygg og en god samlokalisering. Jeg vil spesielt peke på fin arkitektur og gode materialvalg, sa ordfører Sunni Grøndahl Aamodt, som også fikk glede av å klippe den røde snoren.

Ambulansetjenesten flytter nå rett over helgen inn i du-verden-så-flotte lokaler, og med utkjøring rett opp mot «motorveien».
Hjelpemiddellageret har fått supre og moderne lokaler som vil være lett tilgjengelig.
Og 70 flotte ansatte i hjemmetjenesten har fått et samlingspunkt så flott som de bare kan drømme om.

hjemmetjeneste åpning.jpgMandag 13. september flytter Hjemmetjenesten inn. Da møter de opp på sine gamle arbeidsplasser, reiser ut i felten, for så å møtes til lunsj på det som blir deres fantastisk nye og flotte arbeidsplass.

Flerbruksbygget er oppført i massivtre fra Splitkon, og i det store og hele bygget av lokale entreprenører - med Varp Entreprenør som hovedentreprenør.
- Overveldende flott, sa en av de inviterte på runden alle fikk en svært så severdig omvisning.