kp7.jpgMye flott ungdom var i sentrum da et flott og sprudlende kronprinspar gjestet Unginvest AIB Midtfylket i Modum i dag. Med seg hjem fikk de med seg gladhistorier, masse smil og varme, gode ord i tekst og toner, flotte menneskemøter og hold dere fast.... en vannsykkel i Reodor Felgen-stil laget av ungdommen selv.

kp8.JPGOrdfører Sunni Grøndahl Aamodt og rådmann Aud Norunn Strand representerte Modum kommune under det gjeve besøket. Besøket kom til som en markering av Kronprinsparets Fonds 20-årsjubileum. UngInvest har nydt godt av midler fra dette i 10 år.

- Det er ikke alltid livet er superlett. Da er det viktig å ha noen som tror på en, og å ha gode folk rundt seg. UngInvest har gjort en kjempejobb, noe vi har sett mange eksempler på i dag, sa kronprins Haakon.

kp3.JPG- Kronprinsparet var helt tydelig begeistret over at engasjementet deres har gitt resultater. De var helt tydelig genuint interesserte i ungdommen, samt arbeidsmetodene og erfaringer på UngInvest, og uttrykte sin tilfredshet med måten ungdommene her fikk utvikle seg på, sier Modum ordfører Sunni Grøndahl Aamodt.

Hun både tok imot, og tok avskjed med, det særdeles opplagte og fornøyde kronprinsparet - sammen med fylkesordfører Roger Ryberg.