Vinnere av arbeidsmiljøprisen 2018

Mælumenga barnehage

Mælumenga barnehage ble vinneren av Modum kommunes arbeidsmiljøpris 2018

Mælumengas nye visjon ”Menneskemøter med hjertet” er en visjon hver og en av de ansatte har vært med på å utarbeide sammen med verdiene kjærlighet, respekt og tilhørighet.

Leder i Mælumenga, Heidi Glesnes får ros for å være god på å se hver enkelt og som motiverer til en god kultur som gir rom for tilbakemeldinger til hverandre.

HMS og IA målet til barnehagen er "Vi i Mælumenga barnehage vil at alle skal føle tilhørighet i barnehagen. Vi tar vare på tingene våre og holder orden". Her skal alle bli sett, hørt og føle seg som en del av flokken - liten som stor.

Personalgruppen er godt sammenspleiset og ser på hverandre som en familie nummer to. Med gode tradisjoner som julebord, sommerfest med utkledningstema, quizkvelder, toppturer og andre ting oppleves arbeidsmiljøet som helsefremmende og meningsfylt. Dette harogså ført til at sykefraværsstatistikken har pekt i riktig retning.

Barnehagen er også i ferd med å utdanne to fra personalet hvert år slik at de skal bli en EQ-barnehage (EQ – emosjonell intelligens).

Resultatet av alt dette er fornøyde, kreative, sprudlende og humørfylte medarbeidere, som gleder seg til å komme på jobb og har det trygt og godt på arbeidsplassen.

 

Prisen overrekkes av rådmannen på et senere tidspunkt.

GRATULERER!

 

Mælumenga barnehage hadde sterk konkurranse om prisen av Mestringsenheten som også gratuleres med en flott nominasjon!