Vår alles Aud rundet 60 år

Aud Torgersen likte egentlig ikke oppmerksomheten, gav høylydt for meningen sin (også) om det, men ble allikevel behørig feiret i anledning 60-årsdagen denne uken.
Vår alles kjære kantinedame, kjent både i og utenfor rådhuset, ble på den store dagen møtt av plakater og hilsninger i og rundt selve arbeidsplassen.
Fredag 25. september var det en hyggelig markering i rådhuskantina.
Hvor ellers skulle det være, forresten?


Aud Torgersen.jpgHer har hun holdt til siden 1982 (!), og her kjenner hun hver sjel som har gått inn og ut av gangene i rådhuset.
Aud ble av rådmann Aud Norunn Strand betegnet som svært samvittighetsfull i jobben. Hun legger aldri skjul på hva hun mener, men jobben sin som SJEF i kantina skjøtter hun til alles tilfredshet.
A ‘Aud gjør ikke forskjell på lensmann og prest, og titler imponerer på ingen som helst måte. Dessuten lager hun verdens beste vafler, et "must"
å smake på for både ansatte og besøkende.
.
Hun legger ikke skjul på sin kjærlighet og omtanke for barn og barnebarn, og er snill som dagen er lang! Tårner arbeidsoppavene seg opp, er hun ikke fremmed for å be familien om hjelp.
Ved siden av gavekort fra ansatte i kommunen, fikk hun vase fra kolleger på Servicetorget, samt en stor blomst fra Gro Jensvoll, leder av Sentralkjøkkenet (hva nå enn det måtte være :-) )

Tusen takk for masse god mat og omtanke, Aud!
Blir det ikke spist opp, er vi glade for at du sier godt i fra!

GRATULERER MED JUBILEET!