Foto: Mari Ryen

Også i år er Modum en del av felles turistinformasjon i Hønefoss. Der vil turister få tips om ting å gjøre i Modum – og vi som er innbyggere kan få gode tips til kortreiste opplevelser i resten av regionen!

Melina Haaland Larsen og Sofia Isabel Jarstad er sommerens frontfigurer på turistkontoret. Med smil og entusiasme står de klare til å ønske både lokale og tilreisende velkommen. Med sine språkferdigheter og kunnskap om regionen, lover de en spennende og innholdsrik sommeropplevelse for alle besøkende.

Melina var turistvert i fjor også, og forteller at jobben var så gøy at hun ønsket å gjøre det på nytt i år. Hun er opptatt av god service, og er hovedansvarlig for turistkontoret i sommer.Sofia er ny i jobben som turistvert, og gleder seg til å bruke både lokalkunnskapene og språkferdighetene i sommer. Hun snakker flytende tysk.

Regionen har mye å by på

Turistkontoret tiltrekker seg turister fra hele verden, og i fjor kom det blant annet besøkende fra USA, Nederland, Tyskland og Argentina. Det er mange som kjører gjennom regionen, og turistkontoret har en viktig rolle i å anbefale attraksjoner og aktiviteter. Regionen har mye å by på, og turistkontoret dekker alle de fem kommunene i Ringeriksregionen: Hole, Ringerike, Jevnaker, Modum og Krødsherad. I fjor var det rundt 800 personer som besøkte kontoret.

Turistkontoret tilbyr

 

  • Du møter en hyggelig betjening som kan svare på spørsmål og komme med råd og veiledning om regionen
  • Du kan kjøpe suvenirer
  • Gratis tilgang til internett
  • Du får turistbrosjyren for Innlandet
  • Du får generelle regionbrosjyrer fra ulike steder i Norge
  • Du kan kjøpe ulike turkart for regionen

Åpningstider

Turistkontoret er åpent fra 24. juni til 16. august.

Kontoret er lokalisert til ByLab på Søndre torg i Hønefoss. Gateadressen er Fossveien 1.

Mandag–fredag: Klokka 10.00–16.00
Lørdag: Klokka 10.00–15.00
Søndag: Stengt