Avdelingene

Småbarnsavdelinger for barn i alderen 1 - 3 år (første etasje):

Bikuben
Her er det barn fra 0-3 år. Denne avdelingen befinner seg i første etasje i bygget vårt. Har et tett samarbeid med Revehiet som er samarbeidsavdelingen til Bikuben.

Se halvårsplan for høsten 2019

Maurtua
Fra høsten 19 skal det være barn i alderen 0-2 år her. Denne avdelingen er bygget opp slik at den er fleksibel i at den kan huse alle aldersgruppene, alt etter som hva behovet er.

Se halvårsplan for høsten 2019

Revehiet
Her er det barn fra 0-3 år. Denne avdelingen befinner seg i første etasje i bygget vårt. Har et tett samarbeid med Bikuben som er samarbeidsavdelingen til Revehiet.

Se halvårsplan for høsten 2019

 

Storebarnsavdelinger for barn i alderen 2- 6 år (andre etasje)

Blåbærlia
Her er det barn fra 2-6 år. Denne avdelingen befinner seg i andre etasje, og har utsikt ut mot uteplassen til de yngste, og ikke minst mot hoppbakken og øståsen. Blåbærlia har en samarbeidsavdeling som heter Kløverenga.

Se halvårsplan for høsten 2019

Furutoppen
Her er det barn fra 2-6 år. Denne avdelingen befinner seg i andre etasje, og har utsikt over uteplassen til de eldste barna i barnehagen. Furutoppen har en samarbeidsavdeling som heter Steinrøysa som ligger vegg i vegg.

Se halvårsplan for høsten 2019

Kløverenga
Her er det barn fra 2-6 år. Denne avdelingen befinner seg i andre etasje, og har utsikt ut mot uteplassen til de eldste barna i barnehagen. Kløverenga har en samarbeidsavdeling som heter Blåbærlia som ligger vegg i vegg.

Se halvårsplan for høsten 2019

Steinrøysa
Her er det barn fra 2-6 år. Denne avdelingen befinner seg i andre etasje, og har utsikten ut mot uteplassen til de yngste barna, og ikke minst mot hoppbakken og øståsen. Steinrøysa har en samarbeidsavdeling som heter Furutoppen som ligger vegg i vegg.

Se halvårsplan for høsten 2019

Visjon og verdier

Vår overordnede målsetting: Utvikle kreative og nysgjerrige barn med livsglede og lærelyst.

Personalet har et stort hjerte for våre barn. De gjør alt for at barna skal få en god start på livet. Vi jobber for å «booste» hvert enkelt barn, og gi barna en solid grunnmur slik at barna skal mestre det livet har å by på av muligheter og utfordringer. 

Våre verdier: RAUS, TRYGG og NÆR. 

Hos oss møter barn og foreldre voksne som til enhver tid setter barnet og leken i fokus. Sammen skal vi gi barna en #heltråstartpålivet