Mælumenga barnehage fikk arbeidsmiljøprisen


rmælumenga barnehage.jpg

Aud Norunn Strand.jpg

De scoret innertier på alle kriteriene som lå til grunn for utdeling av Arbeidsmiljøprisen, og det var derfor særdeles fortjent da styrer Heidi Glesnes på vegne av alle ansatte i Mælumenga barnehage som årets prisvinner torsdag kunne ta i mot blomst, 10 000 kroner, diplom og mange rosende ord fra rådmann Aud Norunn Strand.

- Vi er alle imponerte over det dere har fått til. Dere har et helsefremmende arbeidsmiljø med et synkende sykefravær, dere opplever stor brukertilfredshet og dere er uten tvil et godt ansattteam med flere hyggelige fellesaktiviteter, sa Aud Norunn Strand
Hun bemerket også den flotte visjonen, en visjon de ansatte selv har laget;
"Menneskemøter med hjertet".

Hovedverneombud Trond Martinsen nikket bifallende under utdelingen.
- Du merker den gode stemningen med en gang du kommer hit til Mælumenga. De voksne smiler, barna smiler. Alt er så vennlig og fint. Denne prisen fikk en særdeles verdig og fortjent vinner i år, sa han.

Styrer Heidi Glesnes lot seg røre over flotte ord og tildelingen i seg selv. Og "enda verre/bedre" for klumpen i halsen og tårekanalene ble det da hun selv skulle takke de ansatte.
- Jeg er så imponert og ydmyk over den jobben dere gjøre hver eneste dag. Kommer jeg med et forslag er svaret allidt: "Ja, det gjør vi", sa hun.
Glesnes fortalte om en ledelsesfilosofi om å skape arbeidsglede og utvikling.

Og at det fungerer fikk vi det beste bevis på da en ansatt sa følgende:
- Ukens høydepunkt er å komme hjem en fredag, rigge seg til i godstolen, åpne mailboksen og lese Hedis faste ukesluttbrev med positive opplevelser fra barnehagen. En føler seg sett og verdsatt, og gleder seg til å reise på jobb igjen mandag.

Gratulerer til alle i Mælumenga barnehage med arbeidsmiljøprisen!