Månedens poster 2018

Månedens poster er et tilbud med enkel orientering til kjente og ukjente steder i Modum.

Alle postbeskrivelser og kartskisser som hver måned legges ut på denne siden, kan også fås på servicetorget/biblioteket i rådhuset om du ikke har mulighet til å skrive det ut hjemme.

Deltagerkort fåes også her (de kan ikke skrives ut)

Postene blir som hovedregel hengende ute også måneden etter at de er satt ut, slik at om du har "gått glipp" av forrige måneds poster, har mulighet til å få de med deg alikevel. Om det skulle mangle postflagg/klippetang, så sett et merke på kortet som bevis på at dere har vært på posten!

Poster for mai

Mndposter mai 2018 02.pdf2klar.jpg 

Årets første poster er nå satt ut. På grunn av sen vår og snøsmelting ute i skog og mark, er alle månedens poster for mai på Øya i Vikersund. Postene er plassert ut i tilknytning til fire av informasjons-oppslagene til Øya Kultursti. Ved å gå hele denne runden vil en finne alle postene.

Vi gjør oppmerksom på at det også er ordinære tur-orienteringsposter på Øya i år.

God tur!

Last ned kartskissen for turområdet med mai-postene her

 

 

 

 

Generell info:

Månedens poster er et samarbeid mellom Modum kommune og Modum orienteringslag. Det er gratis å delta, og kartskisser som viser postene blir lagt ut på denne siden, det kan også hentes på Servicetorget. Vi anbefaler deltakerne å skaffe seg turkartene over Holleia og Finnemarka. De er til salgs på biblioteket og hos bygdas bokhandlere. Der kan man se hele terrenget i sammenheng, og kartene inneholder i tillegg en mengde opplysninger om natur og kultur som er relevant også utenom deltagelse i "Månedens poster".

logo månedens poster.jpg