Modum Janitsjar starter det hele med Nyttårskonsert med Hanne Sørvaag og Nyttårskonferansieren over alle; Aril Erikstad. 

Jonas Fjeld kommer tilbake til det han omtaler som «sitt hus» 6. februar og har med seg Chatham County Line og legendariske Judy Collins, som har spilt med alt fra Leonard Cohen til Willie Nelson, Pete Seeger og Johnny Cash! For og nevne noen!

Albumet de har gjort sammen «Winter Stories» har fått topp kritikker både i USA og Norge.  

Neste ut i februar er Modumrevyen med tittelen «Modum- et sted i universet»  Her blir det lokale poeng og tre fulle hus med moinger både i sal og på scene- det liker vi!

Adam Douglas med band gjester oss for første gang 27 februar, Stjernekamp- vinneren trenger vel ingen nærmere presentasjon -  vi er veldig glade for at han står på programmet!  

Riksteatret kommer med familieforestillingen Vaffelhjerte av Maria Parr, som betegnes som den nye Astrid Lindgren og er barnelitteraturens nye superstjerne! Musikken er laget av Odd Nordstoga som også kommer denne vinteren med sin soloforestilling «Min eigen song»

Han blir også og se i «Hver gang vi møtes utover vinteren»  

En annen kulturhusvenn er Henning Kvitnes som igjen fyller kulturhuset, denne gang med Trond Helge Johnsen og Jon-Willy Rydningen! 

Riksteatret kommer også med Sult av Knut Hamsun hvor blant annet Tuva Syvertsen som tidligere har gjestet oss med Valkyrien Allstar blir å se på scenen.    

…og får de minste kommer tanntrollene Karius og Baktus, så tennene må pusses fremover!

 Det blir også filmkvelder og mange spennende filmer utover året!

 

Les mer på sidene til Modum kulturhus