Modum kulturhus og kino

Kulturhusleder: Øyvind Christensen       
Tlf. 32 78 94 25  
E-post. christensen@modum.kommune.no

Kontortid: 08.00 - 15.30. Besøksadresse: Kulturhuset 2. etg.

På nettsidene til Kulturhuset og kino er det mulig å kjøpe billetter og printe de ut hjemme, du kan også bestemme hvor i salen du vil sitte.
Nettsiden til kulturhus og kino finner du her: http://www.modum.kulturhus.no 

Det kan også kjøpes billetter i Modum bibliotek - Vikersund, i bibliotekets åpningstid. Tlf Modum bibliotek: 32 78 94 23
Bestilte billetter må hentes innen 14 dager etter bestilling.
Gavekort som gjelder for Modum kulturhus og Modum kino selges nå kun på kulturhusets nettside

Kino har normalt visninger på onsdager og søndager.

Oversikt over arrangement og forestillinger finner du her

Veibeskrivelser til kulturhuset finner du her

Før de fleste kulturarrangementer i regi av Modum Kulturhus er det Kulturkafé. Kulturkaféen åpner en time før annonsert forestillingsstart, og er åpen i pauser.

Kulturhus

Modum kulturhus ble offisielt åpnet 1 desember 1991. Modum bibliotek holder til i kulturhuset, det samme gjør Modum kino som har visninger på onsdager og søndager. Modum kulturskole ligger i tilknytning til Modum kulturhus i eget bygg. Kulturkontoret holder også til i kulturhuset.

Nettsiden til kulturhus og kino finner du her: http://www.modum.kulturhus.no/

Modum kulturhus har siden starten hatt besøk av mange lokale og nasjonale artister. På veggene rundt i huset finner du plakater fra mange av forestillingene. Du vil også finne ”Fjeld-veggen” som er en hyllest til Jonas Fjeld, som er den artisten som har gjestet kulturhuset flest ganger.

Modum kulturhus er også et av Riksteatret spillesteder, noe vi er veldig stolte av. Det lokale kulturlivet benytter også kulturhuset mye, som for eksempel revyer, nyttårskonsert, juleoppsetninger og enkeltkonserter.

Det er to saler i kulturhuset, konserter og kino er som regel i Storsalen. Det er en fast leietagere i kulturhuset,  Modum Janitsjar . Modum kulturhus benyttes også mye til møter. I desember 2008 ble det montert helt nytt amfi med nye stoler i storsalen. Amfiet er teleskopisk, det kan skyves helt eller delvis inn for arrangementer hvor det er nødvendig. Modum kulturskole har også danseundervisning i småsalen.

http://modum.custompublish.com/getfile.php/830493.1254.tbeycetfte/ny+storsal+foto.jpg       http://modum.custompublish.com/getfile.php/830637.1254.ayqyeqqbye/sm%C3%A5sal+u+form+web.jpg

 

Ansatte ved kulturhuset

 

Navn

Tittel

Øyvind Christensen
Tom Grønvold
Bård Åmotsbakken
Simen Åmotsbakken
Kari Bønsnes Moen
Andre Hoff

Leder kulturhus og kino
Kinomaskinist
Scene/Tekniker
Kulturhusbetjent
Kulturhusbetjent
Kulturhusbetjent/Tekniker/Kinomaskinis

 

 

 

 

 

 

 

 

Utleie Modum kulturhus
For avtale om leie og priser ta kontakt med: Øyvind Christensen tlf. 32 78 94 25

Utstyr man kan leie til bruk i kulturhuset:

  • Lyd og lys med eller uten tekniker

  • Flygel (kun storsal)

  • Flippover

  • Talestol

  • Prosjektor (Pc må ha følgende utganger: småsal: VGA, Storsal: Kun HDMI)

     Du finner tekniske spesifikasjoner her.

Modum kino

Modum Kino har primært visninger på onsdager og søndager, men også andre dager i forbindelse mer premierer og lignende er det visninger.
Oversikt over kinoprogrammet finner du her.

Benytt http://www.modum.kulturhus.no/  til kjøp av billetter.
 
Åpningstider billettsalg: Billettsalg i Modum biblioteks åpningstid (Vikersund). Billetter selges også i forkant av alle kinoforestillinger (30 min. før)

På kulturhus og kino sin egen nettside er det mulig å kjøpe billetter og printe de ut hjemme, du kan også bestemme hvor i salen du vil sitte.
Nettsiden til kulturhus og kino finner du her: http://www.modum.kulturhus.no/  Billettbestilling tlf 32 78 87 88. Bestilte billetter må hentes innen 14 dager etter bestilling.

Priser:

Kategori

Pris

Alder

Voksen

kr.90

fra 15 år

Barn

kr. 70

 

Honnør

kr. 80

 

3D

kr. 100

gjelder alle

     

Ledsagerordningen aksepteres på kino.

Kulturkafè

Før de fleste kulturarrangementer i regi av Modum Kulturhus er det Kulturkafé. Kulturkaféen åpner en time før annonsert forestillingsstart, og er åpen i pauser.