Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Translate

Korona og vaksinasjon

Siste nytt fra Modum:

Svømmehallen stengt for utenbygds innbyggere
Kommuneoverlegen fattet i daget hastedtak som sier at Furumo svømmehall fra og med dags dato, 26. februar og til og med 5. april, kun er åpen for innbyggere fra  Modum .
Les mer her

400 moinger fullvaksinert
I løpet av denne uken har omtrent 1200 sprøytestikk med vaksine blitt satt i Modum kommune. Omtrent 400 personer er fullvaksinert.

Nye nasjonale regler og anbefalinger
Det er foretatt en del endringer i  nasjonale regler og anbefalinger. Det mest relevante for oss er muligheten for barn og unge til å konkurrere i egen kommune, endringer i bestemmelser om fastmonterte seter, samt skjenkestopp fra 22.00. Les mer her. 

Pass opp for mulige svindelforsøk
Det har på landsbasis vært oppdaget enkelte svindelforsøk i forbindelse med informasjon om vaksinering.
Husk, det er Modum kommune som alltid er den som sender ut informasjon. Fremover nå skjer dette via sms.  Der skal kun tid og sted for fremmøte komme frem. Du skal ikke svare på sms. Lurer du på noe, kan du selv ringe Vaksinasjonstelefonen.
Hvis det er noen som ringer deg angående vaksine, må du aldri oppgi konto- eller personnummer. 
Vaksinen koster ikke noe, og det skal ikke forhåndsbetales noe. 

Legger ut link for registrering
Noen etterlyser en link på hjemmesiden for å registrere seg for vaksine for dem under 70 år. Det kommer en slik i god tid før massavaksinasjon tar til, og det blir offentliggjort når det er klar for registrering.