Modumheimen

Det er fortsatt viktig å booke besøk på forhånd, slik som tidligere.
Når dere kommer på besøk er det også viktig å bruke munnbind på vei inn og på vei ut.  Inne hos deres nærmeste, er munnbindet valgfritt.
Ønsker dere noe å spise, kan dere nå  ta med det. Husk håndhygiene!
Gå direkte til rommet i følge med en av de ansatte, og ring på ansatte oss på rommet når besøket er ferdig, så følges dere ut.
Hold god avstand til de ansatte.
Hold også god avstand til andre beboere.

Besøkende til A-bygget benytter hovedinngang og besøkende til B-bygg bes bruke inngang ved kafeteriaen.

Avlys besøk hvis du har symptomer (selv om de er lette), restriksjoner fra den kommunen du bor i, utenlandsreiser eller opphold over tid fra områder med høyt smittetrykk.

 

Vikersund bo- og dagsenter

Nå er de fleste beboerne på Vikersund bo og dagsenter fullvaksinerte. Det er derfor nå mulighet for å komme på besøk inn i leilighetene.

Det er viktig å fortsatt booke besøk, slik som tidligere. Du må ringe på utgangsdøren og vente til vi lukker opp. Du må bruke munnbind på vei inn og ut. Inne på leiligheten er dette valgfritt hvis den du besøker er fullvaksinert. Lengden på besøket er en time.

Avlys besøk hvis du har symptomer (selv om de er lette), det er restriksjoner i den kommunen du bor i, du har vært på utenlandsreiser eller har hatt opphold over tid i områder med høyt smittetrykk.

 

 

 

 

Geithus bofellesskap

Det er nå anledning til å komme på besøk inn i leilighetene, men når det er fint vær oppfordrer vi til at besøk skjer utendørs .  

Det er fortsatt regioner med smitte i landet vårt. Vi oppfordrer og ber besøkende å benytte munnbind på vei inn og ut. Minner om å praktisere smittevernreglene som til enhver tid gjelder. Smitteverntiltakene er et svært viktig tiltak for å hindre smitte.

Vi setter krav om at du ikke har vært i nærkontakt med bekreftede smittede, at du er i karantene, at du ikke har vært i utlandet de siste 10 dager. At du selv er frisk og ikke har luftveisinfeksjoner eller andre symptomer på korona. 

Avlys/ikke kom på besøk hvis du har symptomer (selv om de er lette). 

Ønsker du å komme på besøk, ring oss gjerne på telefon: 954 48 322 slik at vi kan møte deg/dere ved hovedinngangen. Du/dere vil bli registret inn.  

 

 

 

Frydenberg

Informasjon kommer

Hjemmetjenesten

Vi ønsker at hjemmetjenesten skal oppleves som en trygg tjeneste for både pasienter, pårørende og ansatte og trenger derfor deres hjelp og forståelse.

Om det skulle bli nødvendig ber vi om forståelse for at vi må prioritere nødvendig helsehjelp – som medisinering, å få stelt seg, toalettbesøk, mat og drikke før andre oppdrag. Dette kan være om vi får en situasjon som gjør at ansatte for eksempel må i karantene.  Slik må tjenesten gjøre faglige vurderinger underveis om hvilke oppgaver som skal prioriteres.

Det bes om forståelse for at tidspunkt for besøk kan avvike normaltidspunkt,

Har du avtale om å hente utstyr eller medisiner hos hjemmetjenesten, ber vi deg om å gjøre en avtale før du kommer. Det blir installert dørklokke som du kan ringe på når du ankommer kontorene, og vi kommer da ut og hjelper deg.

F 8QElGcb 9M 4sAAAAAElFTkSuQmCC

Helsestasjon

Helsestasjonen i Vikersund har åpent som før.  
Men på grunn av  pandemiesituasjonen er rutinene noe endret.                                            

  • Avlys avtaler, hvis dere har vært i utlandet siste 10 dager-uansett hvilket land
  • Avlys avtaler dersom dere eller barna deres er syke
  • Kun en av foreldrene kan følge barnet på helsestasjon. Søsken holdes hjemme
  • Vi  tilbyr hjemmebesøk til alle, så sant dere i familien er friske.