Feiret Gry sin mesterlige master

gry næss kake.JPGGry Næss (40) ble feiret med kake og blomst hos Mestringsenheten på Ludohuset fredag etter å ha fullført en mastergrad, og skrevet en oppgave som endte i toppkarakteren A. Spesialsykepleieren har skrevet om unge voksnes erfaringer med hjelpeapparatet, samt hvordan hjelpeapparatet samarbeider om samme gruppe.

Resultatene av oppgaven kan ikke offentliggjøres fordi dette sannsynligvis kommer i en artikkel i fagblad som publiseres senere.
-Jeg er strålende fornøyd. Vi har konfirmasjon til våren, og jeg måtte levere oppgaven tidligere enn det som var satt som frist. Derfor var toppkarakteren ekstra overraskende, sier hun.

Gry har arbeidet som spesialsykepleier i Mestringsenheten i Modum kommune i ett år, og stortrives; både med utfordringer og med kollegiet.
- Her får vi prøvd oss på mange felter, noe jeg liker, sier hun.
Hun arbeidet på Modum Bad da hun startet med mastergraden i klinisk helsearbeid, studieretning psykisk helse.

Og til dere som tror at det å ta mastergrad er gjort i en fei; dere tar feil. Punktum. Det er nemlig svært krevende. Og ekstra imponerende er det at Gry har fullført, og det med toppkarakter, med ikke mindre enn syv barn/ungdommer i heimen.
- Fire egne barn og tre bonusbarn. Det er litt liv, med veldig fint, ler hun.

Gry er derfor ekstra takknemlig over at arbeidsgiveren Modum kommune ga henne fri til studiesamlinger, samt ikke minst fire ukers fri til å skrive masteroppgaven.-Uten dette hadde det nesten vært umulig, sier 40-åringen, som fikk klemmer og klapp på skulderen i fleng av imponerte kolleger på Mestringsenheten under markeringen.

Hun mener resultatet at studiet og oppgaven masteroppgaven kommer arbeidsgiver til gode i form av økt kompetanse, samt muligheten til å bidra til et bedre samarbeid mellom hjelpeinstansene.
- Det er bare å oppfordre til å komme i gang med studier. Det er så morsomt, smiler hun.