aron b

Aron - innbygger nummer 14 000

aron1.JPGHer er Aron, innbygger nummer 14 000 i Modum. Han er kun tre uker gammel, men er allerede som moinger flest; blid, fornøyd, snill og glad i mat.

I dag ble lille Aron hedret av ordfører Ståle Versland. Sammen med foreldrene Helene Gjelsnes og Fredrik Jørgensen ble han invitert til ordførerkontoret.
Ståle Versland overrakte blomster, diplom og årskort i svømmehallen på Furumo, inkludert babysvømmingskurs, til den stolte familien, som for øvrig er bosatt på Vestre Spone.

I følge tall fra Statistisk sentralbyrå hadde vi i Modum kommune per 1. november 14 001 innbyggere. Lille Aron ble født på Ringerike sykehus natten til 30.oktober, og det er null tvil om at han er nummer 14 000 på laget her i Modum kommune.

- Dette er en milepæl. Vi er i den heldige situasjonen at vi har en voksende befolkning. I de siste årene har vi fått cirka 150 nye innbyggere hvert år. Og ekstra gledelig var det å få hilse på både foreldre og hovedpersonen Aron, sier ordfører Ståle Versland.

En kuriositet er det også at pappa Fredrik er født og oppvokst i Skotselv. Han flyttet til Modum for to år siden. På den måten kan vi si at Helene Gjelsnes har bidratt med to nye innbyggere i Modum.
Gratulerer til foreldrene. 
Og VELKOMMEN til Aron, moing nummer 14 000!