b45.JPGAvdeling 4 ble i åpnet i dag, fredag - som den siste på nye Modumheimen. Nå er sykehjemmet komplett med 96 plasser til bruk for Modums befolkning.
- En milepæl, sa virksomhetsleder Audun Eriksen. Han fortallte om masse jobbing over fire år fra første spadetak til siste malingsstrøk.
Det var de åtte siste rommene i 4. etasje i B-bygget som gjensto for bruk - og som nå er klare for trivsel og gode dager.
Syv av rommene har blitt tatt i bruk i løpet av den siste uken, og det er ventet en beboer inn også på det siste rommet.

b44.JPGOrdfører Ståle Versland berømmet Audun Eriksen, avdelingslederne og alle ansatte for en særdeles god jobb.
- Dere har vært med i planleggingen og gjennomføringen. I tillegg har dere drevet et sykehjem på en aldeles utmerket måte, sa han.
Versland beskrev det gamle sykehjemmet som "utgått på dato", og mente at alle beslutninger om bygging av nytt sykehjem har vært kloke avgjørelser.
- Jeg hører bare positive tilbakemeldinger på det nye sykehjemmet og måten beboerne blir ivaretatt på, sa han.

Audun Eriksen, som selv annonserte sin egen pensjonistilværelse tidligere denne uken, beskrev det som et målsnøret som er nådd.
- Dette er etterlenget, og av stor betynding for bygdas befolkning. Jeg pleier å si det slik at jeg ikke ønsker at noen skal komme på sykehjemmet vårt, men hvis de først kommer hit så skal de få det veldig bra. Nå har vi 96 rom til disposisjon. Og vi har et fantastisk flott personale som hver dag gjør en glimrende jobb, sa han.
Både ordfører og virksomhetsleder overrakte blomster til avdelindsleder Anne Hilde Fure, som nå blir leder for hele B-bygget.
b41.JPG