Ledige stillinger

 

INFORMASJON OM LEDIGE STILLINGER I MODUM KOMMUNE
 

Modum kommune benytter seg av Visma rekruttering.

Klikk nedenfor for å komme til oversikt over ledige stillinger i Modum kommune og velg deretter den aktuelle stillingen for fullstendig utlysningstekst og elektronisk søknadsskjema

Til ledige stillinger

Som ny søker til Modum kommune må du registrere deg som søker. Du fyller da ut personalia, og vil få tilsendt brukernavn og passord på e-post, og kan deretter gå videre i søknadsprosessen.

Merk at dersom du allerede er lønnsmottaker i Modum kommune, er du allerede opprettet som bruker i vårt lønns- og personalsystem. Du må da velge "glemt brukernavn og passord" - ikke ny bruker/konto - og følg instruksjonene som da kommer ved pålogging. Du vil da få tilsendt nytt brukernavn og passord per e-post.

 

FRITIDSKONTAKTER

Fritidsaktiviteter kan fylle livet med mening og gi god helse. Som Fritidskontakt hjelper du mennesker til å delta på kulturaktivitet, friluftsliv, idrett eller andre sosiale aktiviteter. Noen trenger støtte i en periode av livet sitt for å kunne holde på en fritidsaktivetet eller å komme i gang med en ny aktivitet. Fritidskontakten kan operere individuelt eller i grupper.

Mer informasjon og søknadsskjema finner du her: http://www.fritid123.no/henvendelsesskjema-om-a-bli-fritidskontakt-eller-fritidsleder/