- Tusen takk til alle som bidro til en vellykket flytting!

Les hilsen fra Audun Eriksen, virksomhetsleder Modumheimen

åpning ståle og audun.jpgTirsdag 5. september flyttet 70 beboere fra gamle Modumheimen og inn i det nye flotte sykehjemsbygget Modum kommune har bygget for innbyggerne sine. Det var ikke noen lang reise – bare 30 meter over gangbrua, men det var allikevel et kjempesteg for hele Modum-samfunnet, som fikk nytt og topp moderne sykehjem.

Modum kommune overtok bygget fredag 1. september. Samme ettermiddag startet forberedelse til flyttingen, med utplassering av ulikt utstyr. Dette fortsatte gjennom hele helgen, og alt var klart til ordfører Ståle Versland kunne bistå første beboer inn på sitt nye rom.

DSC_0125.JPGFlytteprosessen har vært forberedt i lang tid. Og beboere, pårørende og ansatte har vært orientert, både skriftlig og muntlig, mange ganger.
Allikevel var spenningen stor om vi virkelig klarte å flytte alt på en dag.
Og det klarte vi!!

Ved hjelp av ansatte, pårørende, mange frivillige og ikke minst 30 elever fra Rosthaug videregående skole, flyttet vi alle beboerne i løpet av 4-5 timer. Alle var samlet til middag på sine avdelinger klokken 15.00 på tirsdag.
I  tillegg til å flytte alle beboerne fra gamle Modumheimen, måtte hele fløyen med avdelingene
1,2 og 3 og kjelleren under tømmes fra onsdag 6. september til og med 10. september.
Også dette klarte vi!!

Her kan du se video fra åpningsdagen av det nye sykehjemmet, og en annen der du får bli med på en rundtur i bygget.

 

 

Ved god hjelp av egne ansatte, og ikke minst «vaktmesterstaben» i teknisk etat, ble alt løst inventar sortert og fraktet ut av denne fløyen. Bermingrud kunne overta bygget 11. september, som planlagt. Nå er innvendig riving i gang, og de resterende 24 nye sykehjemsplassene vil stå ferdig i juni 2018.

mh4. 3.9.jpgDen første uken har vært hektisk for alle. Men vi har hatt fokus på de viktigste sakene, slik at beboerne våre har hatt det bra. Hovedinntrykket er at det meste fungerer bra til tross for at vi har tatt i bruk et helt nytt bygg, nytt låsesystem, nytt sykesignalanlegg, nye rutiner og ny plassering av alt nødvendig utstyr.
Jeg får ikke takket alle som har bidratt i hele denne prosessen personlig, og sender derfor med dette en KJEMPETAKK til alle dere som har bidratt på ulike måter til at overflyttingen gikk så bra som den gjorde.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Audun Eriksen
Virksomhetsleder Modumheimen