ny i modum- justert

.

Nyinnflyttet til Modum? Tirsdag 24. januar klokken 18.00 ønskes du og dine velkommen til Ny i Modum-kveld i Vikersund hoppsenter.

ny i modum- bilde.jpg– Vi hadde et slikt arrangement for tre år siden. Det var en suksess og bra oppmøte. Siden den gang har mange flyttet til Modum og det er hyggelig om så mange som mulig av våre nye sambygdinger møter opp, sier Eivind Kopland. Han er kommunikasjonsrådgiver i Modum kommune og skal lede seansen.

Ordfører Ståle Versland (Ap) og rådmann Aud Norunn Strand er to av dem som skal fortelle og informere om Modum.
Versland sier at Modum opplever stor befolkningsvekst og at det er hyggelig å bli bedre kjent med dem som kommer hit.

– Godt kontakt med innbyggerne er viktig for oss. Det er også viktig at vi klarer å nå ut med god informasjon til de som flytter hit. En bli kjent-kveld er en fin måte å gjøre det på. Det er alltid hyggelig å møte folk ansikt til ansikt, mener han.

Redaktør i Bygdeposten, Knut Bråthen, har tatt på seg rollen med å se på moingene og Modum med et litt «skrått» blikk.
– Alle kommuner og bygdelag har sitt særpreg. Jeg skal forsøke å gi de nyinnflyttede noen råd og hint som kan hjelpe folk til så raskt som mulig å bli moinger, sier Bråthen.

Arrangørene har også vært så heldige å få med seg Ole Eivind Fuhre med denne kvelden. Få kjenner historien til Vikersund hoppsenter bedre enn han. Og med utsikt til verdens største hoppbakke kan du få med deg mange morsomme og spennende detaljer.

Det vil også vanke litt enkel servering og noen overraskelser i form av gaver.
Det er Modum kommune, Sparebank1 Modum og Bygdeposten som sammen står bak arrangementet, der nyinnflyttede kan få vite mer om Modum.

Bildet
Rådmann Aud Norunn Strand, ordfører Ståle Versland, redaktør Knut Bråthen, kommunikasjonsrådgiver i Modum kommune Eivind Kopland og banksjef Egil Meland i Sparebank1 Modum inviterer nyinnflyttede for å bli bedre kjent med Modum.
(Foto: Torunn Bratvold)